OPLEIDING MICROSOFT OFFICE SUITE - learning - opleiding brussel belgie

Formation Office, Brussels Belgium

De opleiding Access:
Access is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om complexere databases te creëren als met Excel

Opleiding Acrobat:
Acrobat is een software die deel uitmaakt van de Adobe Suite, en u toelaat om PDF documenten te lezen of te creëren. Een PDF is een universeel informatica formaat van de firma Adobe Systems, voor de verspreiding van documenten van het type: Teksten, Plakkaten, Diapositieven, Plannen.

De opleiding Typering:
De opleiding in Typering zal u toelaten om uw klavier op de toppen van de vingers te kennen… Win tijd en zelfzekerheid: het klavier evenals de wezenlijke basisfuncties van de tekstverwerking, het Windows milieu en de sneltoetsen van het klavier beheersen.

De opleiding Excel:
Excel is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om kleine databases te creëren, berekeningen uit te voeren… en nog vele andere mogelijkheden.

De opleiding Frontpage:
Frontpage is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om Basic websites te creëren.

De opleiding PowerPoint:
PowerPoint is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat volledige scherm presentaties te creëren.

Opleiding Project:
Project is een software die deel van uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om projecten van onderneming of anderen te creëren.

Opleiding Publisher:
Publisher is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om visuele effecten op papier of elektronische documenten te creëren. U zult dus op een vereenvoudigde wijze de opmaak van documenten kunnen creëren.

Opleiding Outlook:
Outlook is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om uw E-mails tot in de details te beheren, en voorstelt de ontvangst van de berichten te verbeteren.

Opleiding Visio:
Visio
is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om schema's te creëren.

De opleiding Word:

Word is een software die deel uitmaakt van Microsoft Office Suite, en u toelaat om tekstbestanden te creëren. Deze software dient dus om als tekstverwerking gebruikt te worden.
Betrokken publiek: Al degenen die genoodzaakt zijn de Microsoft producten te kennen

Betrokken publiek:
Al degenen die genoodzaakt zijn de Microsoft producten te kennen


Andere Opleidingen:


Opleiding Access

Opleiding Acrobat
Opleiding Excel
Opleiding Frontpage
Opleiding PowerPoint
Opleiding Project
Opleiding Publisher
Opleiding Open Office
Opleiding Outlook
Opleiding Visio
Opleiding Word
Opleiding Typering
Opleiding InfoPath

 

Catalogus inter-bedrijven Offerte Aanvraag